IRC-Galleria

tstm

tstm

nauttii muutostaan takaisin Suomeen!

UnivelkaaPerjantai 11.05.2007 19:50

Tapasin eilen Ulmin muut suomalaiset! Niitä on (jopa) kolme. \o/ Kaikki ovat tosin Oulusta, mutta suomea sekin kai on. =)

Olin liikenteessä yliopiston Erasmus-porukan kanssa, ja he tiesivät kertoa ja esitellä minut muille suomalaisille jotka täällä vaikuttaa. Vaihto-oppilaita kaikki. Todella mukava ilta, istuttiin, juteltiin, tanssittiin jossain yliopiston juhlissa. Valitettavasti mukava ilta ei sovi kovin hyvin yhteen aamuvuoron kanssa, joten unet jäi vähän vähälle kun töissä piti kuitenkin olla kuudelta. Olin itseasiassa hiukan myöhssä töistä, ja sain paljon pahoja katseita. Onneksi mitään vakavampaa ei sentään tapahtunut.

Sovin tänään alustavasti, että voin olla täällä loppukesän. Ja että lähden suomessa käymään 1.6 - 7.6.. enää pitää varata lennot ja sumplia kaikki kuntoon muiden kanssa. Mut, hyvältä näyttää, ja hyvin täällä toistaiseksi viihtyy. Olen myös hyvin luottavainen, että nyt kun tunnen vähän enemmän porukkaa täältä.. erityisesti yliopistoihmisiä, kämpän hankkiminen ei ole mikään ongelma. Jahka kerkeän edistää asiaa, niin sellainen lienee nopeasti hankittu.

Yleisesti ottaen viikko on mennyt tosi nopeasti, on ollut ihan kivaa, työ on ollut mukavaa, ei mitään valittamista. Ulmissa on keskustassa harva se päivä jotain tapahtumaa, ei pääse tylsistymään jos päättää vähän kävellä ulkona. Nyt on ollut aikaakin kävellä ihmisten aikoihin ulkona kun olen aamuvuorossa joka loppuu periaatteessa kahdelta iltapäivällä.

Ensi viikosta lähtien, ja 1.6 asti itseasiassa olen varmaankin yövuorossa, eli pitäisi kääntää rytmi. Yövuoro on 22-06, eli hyvinkin päinvastainen verrattuna nykyiseen aamuvuorooni. Yövuorossa lienee mukavan hiljaista, ja hyvää aikaa työstää omia juttuja. Saas nähdä mitä siitä tulee. =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.