IRC-Galleria

tstm

tstm

nauttii muutostaan takaisin Suomeen!

Sunnuntaiset Spezi-messutMaanantai 30.04.2007 23:02

Ensimmäistä kertaa reissun aikana matkaan Ulmista pois. Hieno fiilis päästä muihin maisemiin, vaikkei Ulmissa sinänsä mitään vikaa ole.. vaihtelu vaan tekee hyvää. =) Miltei neljän tunnin junamatkan jälkeen selvisin Germersheimiin Spezi-messuille ihmettelemään erikoispyöriä. Otin kuviakin, mutta kännykkäkamera ottaa niin säälittävän huonoja otoksia ettei ne ainakaan muokkaamatta ole kovinkaan julkaisukelpoisia. Ehkä saan säädettyä jotain järkevän näköistä niistä vielä jahka kerkeän työstää.

Messuilla oli kivaa - siellä oli testiareena jossa sai ajella millä vaan pyörillä kierrosta pientä rataa pitkin, pääsi kokeilemaan kymmeniä erilaisia nojapyöriä ja kolmipyöriä. Luksus. Niissä on hyvin paljon eroja ajettavuudessa ja mukavuudessa.. kyllä ajojen jälkeen olin hyvinkin tyytyväinen omaan vehkeeseeni, on siinä sen verran mukava istua. =)

Tapasin fillarini valmistajan, Challengen edustajia, myös Paulin jonka kanssa olen jutellut sähköpostilla aikaisemmin, oikein mukavia tyyppejä.. niillä oli suunnittelufirmassaan oikein hyvä meininki menossa, ja kertakaikkiaan upeita tuotteita näytillä, mm. 12-kiloinen kolmipyörä. Upeaa katsottavaa. Kaikenlaisia hienoja tuotteita oli tarjolla, sorruin ostamaan uuden penkinpehmusteen, joka on ilmavampi kuin nykyinen. Kokeiltuani sitä totesin vaan, että sellainen on pakko hankkia.

Ehkä kuitenkin parasta messuissa oli se, että tapasin suomalaisen! Pääsin juttelemaan suomea kasvokkain pitkät pätkät, ja koti-ikävä haihtui miltei olemattomiin. Kaiken lisäksi Pasi oli oikeinkin mukava kaveri, ja heitti minut autollaan läheiseen kaupunkiin (Germersheim on sellainen tuppukylä, että sieltä on hyvin huonot liikenneyhteydet yhtään minnekään), jossa sitten kävimme syömässä Intialaista ruokaa hänen suosittelemassaan paikassa ja oli kaikin puolin kivaa. =)

Alkoi olla myöhäistä, ja lähdin metsästämään junaa takaisin Ulmiin. Löysinkin sellaisen, mutta mokoma saksalainen sunnuntai oli pistänyt kaikki lippuluukut kiinni ja ainoa lipunostotapa oli automaatista. Automaatti ei tietenkään hyväksynyt elektorniani (vaikka se on kaikkialla muualla junamaateissa toiminut) ja jouduin sitten ostamaan vanhanaikaisesta käteisautomaatista lipun seuraavaan kaupunkiin, enkä saanut suoraan vaihtoyhteyslippua. Ehdin vielä missatakin yhden junan ja lopulta olin Ulmissa vasta vähän yhden jälkeen yöllä.

Aamulla vähän väsytti, mutta kyllä se oli sen arvoista, upeat messut, hyvää seuraa, loistokeli. - Ei voi valittaa. =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.