IRC-Galleria

tstm

tstm

nauttii muutostaan takaisin Suomeen!

PöytäjalkapalloKeskiviikko 25.04.2007 00:30

Toimistolla pelataan pöytäjalkapalloa. Paljon. En tiedä onko se jotenkin saksalainen tapa tai peli, mutta miltei kaikki ovat ihan innoissaan pelistä, ja monet ovat siinä todella hyviä. Kaipa sitä tosin oppii, jos pelaa monta peliä päivässä vaikkapa vuoden ajan. Itse olen kyllä melkoisen surkea vielä siinä lajissa.. mutta nyt kun alkaa olla itselläkin muutama peli alla, niin kyllä sitä jo palloon osuu. =)

Toimistolla on omat säännötkin, 10-0 hävinnyt joukkue kustantaa häviäjälle korin kaljaa. Eli pelissä on aina panos mukana, pari koppaa on jo liikkunutkin, vaikken ole ollut täällä kuin kaksi viikkoa.

Aika tuntuu onneksi sujuvan melko sutjakkaasti.. välillä hommat on mielenkiintoisempia, välillä vähän vähemmän mielenkiintoisia, mutta koko ajan on tekemistä ja itseään saa toteuttaa melko vapaasti. Olen jopa saanut hyvää palautetta osaamisestani - se tuntuu kyllä todella hyvältä kun joku sellainen parrakas guru, joka on työstänyt systeemiä jo toista vuotta tulee kertomaan että olet hanskannut tämän todella hyvin. =)

Tämä päivä on mennyt ensimmäistä kertaa itsenäisen työn parissa. Annettu vaan hommat: "Tee näitä" ja sit itsekseen istuskelee koneella ja naputtelee menemään.. ei se niin kivaa ole kuin ryhmässä työskentely, mutta kyllä sekin ainakin vaihtelun vuoksi menettelee. Windowsien ylläpidossa on se huono puoli, että monet asiat ovat todella hankalasti skriptattavia, ja isoon ympäristöön joitain asioita saattaa oikeasti joutua tekemään käsin erikseen joka ikiselle koneelle (joita voi olla esim. 100)

Edelleen yritän hakea kämppää. Pari viimeaikaista yritystäni vetivät vesiperän, mutta sain tänään taas uuden mahdollisuuden, Andy, yksi jenkki joka on töissä täällä sanoi muuttavansa isompaan paikkaan ja vapauttavansa siten yhden pienen asunnon jostain täältä nurkilta. Kuulostaa todella hyvältä, jos sen vaan saa siitä napattua.. pitänee keskustella huomenna lisää, jos moinen vaikka onnistuisi. =)

Musiikin kuuntelu ulkomailla on erilaista. Sitä helposti hakeutuu kotimaisella laulettuihin kappaleisiin, ihan vaan sen takia että kuulisi välillä jotain omalla kielellään. Täällä on menossa koko ajan sellainen kielikylpy, että suomen kuuleminen on suorastaan lomaa korville - ja aivoille. Jos esimerkiksi saksaa yrittää ymmärtää, pitää siihen keskittyä melko kokonaisvaltaisesti, ja ajatus haraa koko ajan hiukan puhetta jäljessä.. pidemmässä keskustelussa se alkaa käydä jo vähän raskaaksi.. mutta kyllä sen kestää kun tietää miten hyvää se sinulle tekee. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.