IRC-Galleria

Sielunsisarten salaisuudetTorstai 04.02.2010 17:06

ts. 99 tapaa tukkia tie kahdella naisella ja lastenvaunuilla

1.

Tie on kapea. Rouva joutuu ystävättärensä kanssa kävelemään peräkkäin; voi tätä tuskaa. :( Silti ei mahdu ohittamaan.

2.

Tielle mahtuu kaksi ihmistä vierekkäin, joten toki he kävelevät vierekkäin voidakseen kälättää optimaalisesti.

3.

Tielle mahtuisi kolme ihmistä vierekkäin. Siispä he kulkevat vierekkäin keskellä tietä, jottei kummaltakaan puolelta pääse ohi.

4.

Tielle mahtuisi neljä ihmistä vierekkäin. Ystävätär kulkee tien toisessa reunassa, rouva lastenvaunujen kanssa siten, että hänen kummaltakin puoleltaan pääsisi ohi. Mutta oi voi! Nyt on oikea supisupijuoru kyseessä, niinkuin oli myös neljä sekuntia sitten! Rouva on hyvä ja siirtää päänsä lähemmäs ystävätärtään, ja heilauttaa samalla vaunuja siten, että niiden keula lähestyy tien toista reunaa. Vaikka rouva siirsi päätään lähemmäs, ystävätär kailottaa supisupijuorunsa kuitenkin niin kovaa että koko kylä kuulee.

5.

Tosiystävät jakavat kaiken, eikö niin? Siispä rouva on hyvä ja kulkee tien toisessa reunassa, samalla kun ystävättärenne kävelee toisessa reunassa, ja pidätte yhdessä kiinni vaunuista, jotka ovat keskellä tietä.

6.

Olette päätyneet supisupijuorukävelyllänne siihen pisteeseen, ettette tiedä mihin suuntaan jatkaa! Siispä käännätte vaunut sivuttain ja heilutatte niitä eestaas.

7.

Voi miten söpöä, vauva haluaa leikkiä Tarzania! Siispä yksi teistä menee tien yhteen ja toinen toiseen reunaan, toinen pitää vaunuja kiinni keulasta ja toinen perästä, nostatte vaunut ilmaan ja vauva roikkuu reunassa. :)

8.

Sitten vauva tahtoo olla leikkiä rallia! Siispä rouva on hyvä ja mutkittelee tiellä hirmuista vauhtia. Ystävätär löytää itsensä ojasta.

9.

Päivälevon aika, siis tielle makaamaan poikittain.

10.

Pikku nokosten jälkeen on aika juoda kahvia termarista! Oi voi, tuoli ei mahtunut mukaan, joten otatte vauvan vaunuista, vaunut kyljelleen ja siihen päälle istumaan! Mikäli tielle jää kohta, josta mahtuisi ohittamaan, asetatte vauvan siihen.

jatkuu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.