IRC-Galleria

Rusinasta helmeksiPerjantai 26.10.2007 15:48

HIP HEI, ONNENPERJANTAI! Sain autovanhukseni vihdoin takaisin kolarikorjauksen* jäljiltä. Liki 70 päivää siinä meni. Varaosien saatavuutta syyttelivät Laakkosella. Niin kai sitten. Lunastuksesta kieltäytynyt Pohjola kärsiköön 5500 euron korjaus- ja vuokra-autokustannukset.

Tänään tiedossa kevyttä juhlintaa. Pöppiäisellä on tosin taas hevostelut aamulla, joten Heidistä en seuraa saa. Tämä ilta kompensoidaan sitten huomisilla kokkailuilla (uuniperunasta ja pihvistä oli puhetta) ja mahdollisilla Hallmarkeilla. Olisi oikeastaan ihan jännä mennä pitkästä aikaa bileisiin.

Loppuun vielä pari ihmetystä herttänyttä asiaa: Kuinka alakerran pitsakokki jaksaa olla töissä kymmenen tuntia päivässä, seitsemänä päivänä viikossa? Älkää kysykö mistä tiedän. Toinen asia koskee Ullanlinnalaisia yrityksiä; "Sampo Eira", "Nordea Kaivopuisto", "Eiran optiikka", "Kaivopuiston kala". Onko joillakin vaikeuksia ymmärtää mihin Ullanlinna rajoittuu, yritetäänkö ko. toiminnalla kasvattaa statusta vai mistä on kyse? Ja eipä ole kauaa kun rakkaamme Martina Aitolehti tiuskaisi Big Brotherin saunanlauteilla asuvansa Kaivopuistossa. Ei, Puistokatu seiska ei ole sekään Kaivopuistoa.


Pseudo-kaivopuistolainen kiittää ja kuittaa. Hyvää viikonloppua.



*Väistämisvelvollinen Hyundai-kuski ajoi kylkeen Presidentti-hotellin edessä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.