IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Voi hyvä luoja! Enpä olisi 5 vuotta sitten arvannutkaan, kuinka pahasti minä, joka on koko ajan menossa jossain, voin rutinoitua! Aamukooma, kahvinlatkimiset, bussin ikkunasta ulos tuijotus musiikin tahdissa. Kaikki tuttuja merkkejä työpäiväni alusta.

Työpäiväni ei sentään toistanut itseään, se oli paska. Palkatkaa nyt jumaliste sinne taloon joku työntelemään niitä saatanan kärryjä! Vartija joutuu juoksemaan paikallisten pikkurikollisten perässä ja minä puran vittuuntuneista asiakkaista muodostuneita jonoja minkä kerkeän.

No, tuossa talossa on kaikki muutenkin vähän vinksallaan. Ja jos pitää kassalinjastakin karsia pois työntekijöitä niin paljon, että ne muutamat jäljellejääneet saavat palvella asiakkaita niska limassa ja perse hiessä, niin ehkä ei kannata palkata uusia työntekijöitä. Kumma juttu kyllä, että vaikka asiakkaat kuinka valittavat ikuisuuden kestäviä kassajonoja, ei asialle tehdä mitään. Päinvastoin: kassavoimaa päivää kohden sen kuin vähennetään. Ne nämä "image-jonot" vaan hyvin nopeasti vähentävät asiakkaita...

Töiden jälkeen mutsilla junaaodottaessani katson Salatut elämät. Marjo ja Anni ovat kylässä. Anni täyttää kohta kaksi ja virtaa on kuin pienessä kylässä. Tai ehkä tässä tapauksessa voisi puhua jopa suurkaupungista. Sovimme äidin kanssa viikonlopun mökkireissuun liittyviä juttuja ja sitten häippäsen.

Ulkona on pirullisen kylmä, 4 astetta, jopa niin kylmä, että laitan college-paitani kiinni. Niin, huomenna on lokakuu, kohta pitää taas ottaa käyttöön ahdistava takki. Joskaan en ole vuosiin pitänyt takkiani kiinni, se ei vaan tunnu hyvältä, vaikka kaikki sitä ihmettelevätkin...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.