IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Kun osaa illalla ottaa sivistyneesti, ei aamullakaan kaduta. Kuitenkin Lindan korviarepivä herätyskellon ääni sai minut vakuuttuneeksi siitä, että tarvitsen Ibusalin. Ehkä jopa syyttä huitaisin pillerin naamaan, vaan eipä tarvinnut sitte päänsärkyä kärvistellä.

Youtube-videoiden täyteinen aamupäivä kahvilla maustettuna. Akin ja minun krapula-läppä lensi yhtä mauttomana kuin nuoruuden aikoina. (Jossain iässähän sen henkisenkin kasvun on loputtava!) Nautimme kevyttä aamupalaa ja teimme tapahtuma-sivun tuleville Halloween-pippaloillemme. Naamiaisista olemme jo kauan puhuneet, mutta nyt pääsemme vihdoinkin ne toteuttamaan!

Sitten lähti Linda, sitten lähti Aki ja pääsin nauttimaan omasta rauhasta musiikin merkeissä. Ilma houkutteli minua ulos, eikä suotta; pärjäsin hyvin t-paidalla ja aurinkolaseillekin oli käyttöä. Alkaako nyt se lämmin aika, jonka pitäisi kestää jouluun asti? Noh, käväisin palauttelemassa pulloja ja ostin itsellen nachoja ja salsaa. Ne sopivatkin oikein hyvin yhteen Kummeli vitosen kanssa, jonka ekaa kertaa nautiskelin DVD:ltä.

Vielä pienet iltamusiikit ja tuli yllättävän hyvä mieli. Välillä vaan tulee ikään kuin väistämättä lämmin ja hyvä olla. Hymyilin itsekseni, herkityinkin, eikä yhtäkkiä syksy tai työstressi enää vaivanneet. Pääsin viimein syksyyn sisälle. Ja herkistymisestä puheenollen, se käväisi myös jo aiemmin päivällä kylässä kun katsoin Vain elämää-sarjan toista jaksoa. Saa tulla useamminkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.