IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Hyvästi kotimaaSunnuntai 14.09.2014 18:55

Pistin juuri Tuomari Nurmion otsikon mainitseman mainion kappaleen soimaan taustalle kun aloitin kirjoittamaan tätä tekstiä. Sitten tajusin miten hyvin se sopiikaan tähän tekstiin; huomenna lähden nimittäin Kyprokselle.

Pienen sukulaisporukan kanssa mennään juhlistamaan enoni 50-vuotispäiviä etelään ja siinä samassa saamme viikon täyshoitoloman. Kyseessä on siis all-inclusive-matka maanantaista maanantaihin. Tämä tarkoittaa siis sitä, että vaikka olenkin joutunut sanomaan yli tonnille byebye, saan hintaan viikoksi hotellin, lennot, ruuat ja juomat.

Ja jos tunnette yhtään minua (kuten ette tunne) aion todellakin saada rahoilleni vastinetta kyyhöttämällä ruokapöydässä sekä allasbaarilla juomia kittaillessa. Kuten olen muille kehuskellut, aion matkani aikana ylensyödä, ylenjuoda ja ylenantaa. Ja mikä parasta; tämä on minun talvilomani, joten palkka sen kun juoksee koko viikon!

Suosin Suomea ja ihailen valtavasti kaunista kotimaatamme, enkä varsinaisesti tunne oloani kotoisaksi ulkomailla (höh, daa!) Kuitenkin on jännittävää välillä reissata ja erityisesti nyt kun en ole koskaan vastaavaa täyshoitolomaa kokeillut. Viimeksi kaksi vuotta sitten sompailimme Lindan kanssa Rooman katuja kaupunkilomalla. Nyt on aika taas vaihtaa maisemaa hetkeksi. Lisäksi tämä on oiva tilaisuus hankkia syksyinen rusketus.

Joten nyt, armaat palleroiset, Nurmion sanoin:

"Hyvästi ystävät, hyvästi kotimaa!"

...tai ehkä 'näkemiin', olisi parempi kuvaus...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.