IRC-Galleria

Nosferatu^

Nosferatu^

"When you're silver, you never come first."

Blogimerkintä

« Uudempi -

Such a boring day, yet again....Tiistai 06.09.2011 19:12

ULKONÄÖSTÄ:
kuinka pitkä olet? ► 172-173cm.
minkälaiset hiukset sinulla on? ► Tummat, vähän sekavärit tällä hetkellä (mustaa/tummanruskeaa yms.). Tämmöset "pitkät".
minkä väriset silmät? ► Siniset/siniharmaat.
pesetkö suihkussa ensiksi hiukset vai vartalon? ► Hiukset ekana yleensä kun shampoossa on yleensä muutaman minuutin vaikutusajat tms. niin kerkee sinäkin aikana muuten peseytyä jnpp.
käytätkö talvisin pipoa? ► Jos on todella kylmä niin kyllä. Yli 15-20 astetta pakkasta saa silloin olla. Tai todella kova tuuli tms. joka vielä kylmentää entisestään.
onko ulkonäköäsi kehuttu? ► Aina silloin tällöin...

PUHELIMESTA:
minkä puhelimen omistat? ► Nokian peruskapula.
onko sinulla saldorajaa? ► On ja ihan hyvä niin. Ei kyllä ole pitkään aikaan saldo mennyt täyteen. Tuskan aikaan viimeksi, kännykkäliput vei puolet varmaan :'D
kuinka monta numeroa puhelinluettelostasi löytyy? ► Jaksa alkaa laskea, jotain n. 100 varmaan.
pystyykö puhelimellasi kuuntelemaan musiikkia? ► Tottahan toki.
entä ottamaan kuvia? ► Juu.
hävitätkö tai hajotatko usein puhelimesi? ► Alusta lähtien toiminut hieman oudosti, ei ole itse edes kerennyt hajottamaan... :'D ja ei tuo pahemmin ole kateissa ollut.
soitatko vai tekstaatko? ► Enimmäkseen tekstareita laitan, mutta soittelen myös. Vähän riippuu asiasta yms.
viimeisin puhelu? ► Pauliinalle pommia laitoin.
viimeisin tekstiviesti? ► Pauliinalle jotain "todella tärkeää" laittanut varmaan... :D
minkä värinen puhelimesi on? ► Musta.
oletko osallistunut puhelimellasi chattiin, bb/idols-äänestykseen tms? ► En piiiiitkään aikaan. Varmaan joskus ylä/ala-asteella viimeksi(?).

SUHTEISTA:
mikä on tärkeintä seurustelusuhteessa? ► Rehellisyys ja luottamus/luotettavuus. Avoimuus. Ns. että sopii toisilleen jnpp niin ei kenenkään tarvitse esittää mitään muuta kuin mitä on.
onko ikä vaan numeroita, vai vaikuttaako se suhteeseen? ► "Age is just a number, babe". Tottakaihan se ihmisistä riippuu, onko iällä/ikäerolla suurtakin merkitystä ja kuinka paljon se sitten mahd. vaikuttaa muuhun and so on. Joku vanhempi voi olla paljon lapsellisempi kuin joku toinen nuorempi ja toisin päin.
haluaisitko joskus naimisiin, tai oletko naimisissa? ► Sen näkee sitten myöhemmin ja en ole, en.
onko sinulla sisaruksia? ► Löytyy.

PÄIHTEISTÄ:
poltatko? jos poltat, montako päivässä? ► En muuten kuin baari/pippalo-iltoina lähinnä ja silloinkin vaihtelee paljon... 1-20 (eli n. askikin) voi mennä yhtenä iltana, riippuen seurasta yms. Yleensä tietysti myös heitän kavereille/randomeille (jos on enemmän kun yksi jäljellä tms.), en itekseni yleensä kokonaista askia sentään tuhoa. :'D "tavallisina" päivinä ei ole tarvetta sauhutella.
oletko koskaan ollut niin humalassa ettet muista mitään? ► Kyllähän sitä aina nyt jotain sentään muistaa! Pari kertaa on ollut suurempiakin kuin minuutin, parin blackoutteja iltojen suhteen.
kaatunut humalassa? ► Tulee mieleen eräs sisällä liukastumistilanne :'DDD
kokeillut huumeita? ► Nope.
oksentanut humalassa? ► Jep, kerran. Unohtui se kohtuudella ottaminen lääkekuurin kanssa kokonaan keuhkoputkentulehduksen jäliltä... 14-15 annosta + lääkekuuri = huono idea. Samoin kuin juomapeli nimeltä vesiputous.
mikä on lempi alkoholijuomasi? ► Näitä on paljon, lonkerot, salmarikossu, kossubattery, Bayley's yms. Lakushotit on kans hyviä. Ja jekku tottakai.
vielä ensimmäisestä kysymyksestä, mitä merkkiä poltat ► Milloin vähän mitäkin, pääasiassa punaista. Smart, West, Pallmall. Viimeisin aski chessua (eli Chesterfield).
tietävätkö vanhempasi että juot ja/tai poltat? ► Toki, juomisesta siitä asti kun olen aloittanut paria vuotta ennen täysi-ikäisyyttä. Turha sitä nyt olisi ollut yrittää salatakaan tms. En edes harkinnut oikeastaan tuota vaihtoehtoa... Tupakointi tuli esille pari vuotta myöhemmin vasta mutta onpahan sekin fakta tiedossa.

MUUTA:
onko sinulla oma tietokone? ► Kyllä.
onko se kannettava vai tavallinen tietokone? ► Läppäri.
mikä on tietokoneesi taustakuva? ► Joku vanha PO:n kuva. :)
kehtaisitko näyttää omat kuvasi netissä vanhemmillesi? ► Toki. Netissä mitään "kauheuksia" ole kaikkien nähtävillä tietenkään...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.