IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olin eilenä lenkillä vesisateessa.Lauantai 31.07.2021 06:43

Kiireetön lauantai aamu. Ajattelin nyt ajoissa herätä ja nauttia tästä aamusta kun ei ole mikään kiire. Aamukahvit on juotu taas. Mun aamut ei lähde käyntiin ellei saa kahvia. kahvia pitää saada joka aamu.
Olo on edelleen ollut aika hyvä. Ei ole onneksi pitkään aikaan ollut ahdistusta tai masennusta. Viikko mennyt todella hyvin ja mä toivon että ensi viikkokin sujuu yhtä hyvin. Päivä ja hetki kerrallaan elän tätä mun elämää koska sitä ei voi tietää mitä huomenna tapahtuu.
Kävin eilenä illalla lenkillä. Alkoi satamaan vettä mutta ei haitannut koska mulla oli onneksi takki päällä mikä suojasi. Pakko sanoa että oli ihan kiva kävellä vesisateessa. Piristi mun mieltä aika paljon. Ilmakin oli ihanan viileää. Nautin siitäkin. Tänään mä syön ranskalaisia ja kebabia. Helppo ruoka tälle päivälle. Laittaa vaan uuniin. Pitää tässä viikonloppuna suunnitella ensi viikon ruokia taas. Käyn sitten kaupassa maanantaina.
Ostin eilenä vähän herkkuja. Sipsiä, limua, jäätelöä..puolet jo kerkesin syömään jäätelöstä. Loput syön tänään. Ostin sitä taas litran. Ostin pitkästä aikaan pepsi max lime limua. Se on yksi mun lempi limu.
Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä. Aijon vaan ottaa rennosti. Lenkille aijon mennä tänään. Toivon että ei nyt ihan kaatamalla sataisi vettä. Tänään jatkuu jersey shoren katsominen. En ole sitä nyt katsonut pitkään aikaan niin nyt ajattelin taas katsoa. Varmaan katson myös tänään teen momia. On paljon katsottavaa. Odotan jo innolla big brotheria. Alkaa varmaan syyskuussa. Sitten se tulee taas ihan joka päivä. Katson ne jaksot aina ruudusta koska ne voi katsoa sieltä koska vaan. Mietin pitäisikö hommata netflix takaisin? No sillä ei ole mikään kiire. Mulla oli se silloin monta vuotta. Mutta nyt alan kuunnella vähän jotain hyvää musiikkia ja alan tiskaamaan. Aamupalan syön myöhemmin. Tästä tulee hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.