IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ja taas eteenpäinTorstai 29.04.2010 17:56

Sain WSOY:lta postia.

Hyvä Saga Kissojenpiirtäjä,

Kiitos yhteydenotostanne ja kustantamoamme kohtaan osoittamastanne kiinnostuksesta. Olette ystävällisesti tarjonnut käsikirjoitustanne kustannettavaksi.

Luemme WSOY:n lasten- ja nuortenkirjallisuuden osastolla viikottain useita hyviä ja mielenkiintoisia tekstejä, joista kuitenkin vain murto-osa löytää paikkansa julkaisuohjelmastamme. Valitettavasti tarjoamanne aineisto ei sovi tällä hetkellä ohjelmaamme, joten saatte sen ohessa takaisin.

Tosin, WSOY:n sivuilla sanotaan näin:
Käsikirjoitusten suuren määrän takia WSOY aloittaa tammikuussa 2010 uuden käytännön, jossa käsikirjoituksia ei enää palauteta tekijöille. Tästä syystä kirjoittajan on syytä säilyttää alkuperäinen käsikirjoitus itsellään ja lähettää ainoastaan kopio kustantamoon. Julkaisemattomat käsikirjoitukset hävitetään WSOY:ssä tietoturvallisuusasiat huomioon ottaen. Kielteisistä kustannuspäätöksistä ilmoitetaan jatkossakin tekijöille.

..joten joko kustantamo ei pidä omista periaatteistaan kiinni, tai sitten ne lähettivät mulle tuon takaisin jostain erityisestä syystä. Eihän sillä väliä ole, mutta kiinnostaisi tietää.

Seuraavaksi lähettänen Tammelle ja Otavallekin heti kun saan printtimusteita. Lisäksi voin pistää käsikirjoituksen sähköisenä Gummerukselle. Hailments to Gummerus. WSOY:n suhteen on hyvä mieli, sillä eilen vielä harmittelin että olen niille tuota kässäriä tarjonnut. WSOY nimittäin kustantaa Nalle Puh -kirjoja joissa Puh asuu Puolen hehtaarin puistossa ja se on vaan väärin. En tiedä miten voisin olla noin suuria mokia toistavan kustantamon kanssa tekemisissä, kun koen jo pelkän ongelman olemassaolon häiritsevänä.

Seuraavaksi ohjelmassa on "Jännittävä elämäni sohvan pesemisen jälkeen" mut ensin pitää vaan pestä se sohva.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.