IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

i failMaanantai 31.03.2008 04:16

Vieläki pystyssä. Zomg. Fail.

Olen saanut pieniä ruhjeita ja sattumuksia kehooni viikonlopun reissun jäljiltä, selkätreeni oli melkoista kun kanniskelin juomia ympäriinsä pitkin viikonloppua. Kotiin tullessa nikamat olivat jo aivan kuoleman kielissä, nukahdan varmasti saman tien kun pään pistän tyynyyn.

Lisäksi onnistuin tappamaan yhden varpaistani, mikään ei ole niin ihanaa kuin turvonnut, kengissä muhinut ja lopulta minulle suuttunut varvas, jota painaa niinkin arkipäiväinen asia kuin kynsi. Kun voisikin vaan nyppiä noi pois tieltä, olis niin helppoa ja pehmoista.

Niinja. Sit mulla oli nälkä. Mies sano et eio ruokaa. Mentiin Hesen driveinnin kautta. Ostettiin kaks kerrosateriaa laittilimuilla ja minttusuklaapirtelöllä. Saatiin 4 juustohampurilaista, 4 kerroshampurilaista, kaks laittilimua ja vatkattua maitoa. Aika hyvin 14e. Jotenkin hintataso ja hämärä tilaa ja vastaanota -ruletti muistuttaa lämpimästi Andropoffista. :) Mut nyt, 2 kerroshampurilaista, puoli juustohampurilaista, 1l kokista sekä muutama hörppy minttusuklaapirtelöksi väitetystä myöhemmin, voin todeta että kyllä ainakin menee nukkumaan kylläisenä.

Kuvia saan sitten huomenna kamerasta ulos. Joskus sillon niinku.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.