IRC-Galleria

jeeeeeMaanantai 29.06.2009 18:21

tänään oli viimeinen päivä DS&M:llä ja meni iha vitun hyvin! todella hyvä työtodistuskin tuli ja suositukset sieltä :D kuulemma oikein hyvin hoidan hommani ja suositellaan puhelinmyyntityöhön.. jippiii.. samalla sain sit osa-aikasen työpaikan sieltä et sillon ku koulun lukujärjestys antaa periks pääsen sinne soittelee joksi aikaa. hyvä niin, nimittäin saapa ainaki vähä taskurahaa sitte ku opintotuki ei kuiteskaa oo mikää huima summa :)
tulee kyllä kirsiä ja taijaa ikävä, mutta onneks netti ja puhelimet pelittää :'D ja näänhän mä ne taas elokuussa ku meen sinne :) noh keskiviikkona hautausmaalle vittu haravoimaan. ei jumaliste sanon minä mite mun hermot kestää. no siel on ainaki hiljaista ettei sen puolen. ei tarvi kuunnella ku asiakkaat kitisee jostain jonnin joutavasta. jos siel rupee porukka inisee nii kyllä pitää juosta ja kovaa x)) noh eikait siin..
taijan mennä tästä pihalle koiran kans istuskeleen ja ottaan arskaa.. ostin niin hyvii kirjojaki joista eilen luin jo 2 :D tänään viimeinen huivii ja se on sit siin.. jees mut otampa lonkeron sen kunniaks ku meni kesäkuu niin vitun hyvin :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.