IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -
Kolme Tiukkaa Kysymystä heitettiin tällä kertaa Alkupiste-bändikisan finalistibändeille! Katso mitä he vastasivat, ja tule paikan päälle huomenna perjantaina 19.3. Rytmikorjaamolle kannustamaan suosikkisi jatkoon! Bändikisassa mukana siis Streak and the Raven (Seinäjoki), Perilliset (Teuva), The Celene (Rauma) ja Piru Kange (Lammi).

Vastaukset kokonaisuudessaan löydät Alkupisteen nettisivujen (alkupiste.fi) Sälä-osiosta!

1. Miksi juuri teidän bändinne tulisi voittaa keikka Jurassic Rockiin?
The Celene ja Streak and the Raven molemmat luottavat erilaisuuteensa. Perilliset lupaavat, että heidän esiintymisensä syöpyisi verkkokalvoihin ja kuuloluihin, Piru Kange puolestaan kommentoi, ettei heidän voittonsa olisi vääryys ihmisyyttä vastaan.

2. Millaista palautetta odotatte bändikisan tuomareilta?
Kaikki bändit toivovat rehellistä ja avointa palautetta! Yksi bändeistä odottaa kommentteja siitä, ovatko he studio- vai livebändi. Toinen bändeistä puolestaan haluaa yksinkertaisesti negatiivista palautetta, koska heidän mukaansa kehut johtavat tyytyväisyyteen, ja tyytyväisyys puolestaan tappaa kehityksen.

3. Miltä nyt tuntuu? Mikä meininki? Rehellisesti.
Perillisten lepopulssi on huimat 178 ja Streak and the Ravenillä on erikoinen olo. Piru Kangella kotiasiat ovat kunnossa ja rokin soitto kiinnostaa, kun taas The Celenen jäsenet kuvittelevat olevansa lohikäärmeitä ja heidän ruokahalunsa on kadonnut!

Lue vastaukset kokonaisuudessaan osoitteesta alkupiste.fi ja muista myös eilen julkaistut Kolme Tiukkaa Kysymystä bändikisan tuomareille!

Alkupiste - huomenna se lähtöö!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.