IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
2.3.2005
Tilastot
Käyntejä: 4 520 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 30
Koko
84 jäsentä
Tyttöjä: 15 (18 %)
Poikia: 69 (82 %)
Keski-ikä
30,8 vuotta
Otos: 51 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,1 vuotta
Ylläpitäjä
Gema
Valvojat
candy_of_ircnet, Jouzka, Limppu, Dolnage, Gema, Aerobitch, A4d3e, _Vnsk_, cmbchrst, tsk13, Nordland, HerrVonStieren, kusimyrsky

Jäsenet (84)

Ju-GoDecrunrepokattihepppatyttö_92SlardoNapole0nFuneralMorgVonLexuzaA4d3ePossessedDolnagecmbchrstGemaLexxiLihakunkariKitupiikki
« Uudemmat - Vanhemmat »

A4d3eAh uutta kultaa. :)Luonut: A4d3eKeskiviikko 28.07.2010 17:35

Eilen kävin hakkauttamassa itselleni uuden zombimimmin vasempaan käteen Tattoo studio Dominossa Markuksella. 2,5 tuntia meni ja 250€ meni. Olen erittäin tyytyväinen työhön. ^____^

Tänään hain postista sitten uudet kullat kokoelmaan. Neuvostoliittolaisen 1975 vuonna tuotantoon otetun ShR-kaasunaamarin sekä Stockholm Bicapan oma versio alunperin Draegerin valmistamasta GTG-RM 1054-kaasunaamarista, jota valmistettiin 1960-luvulla.

A4d3eErotiikkaa ja lateksiaLuonut: A4d3eLauantai 19.12.2009 02:00

Oon jo lähes 4 vuotta metsästänyt yhtä suurta ja kaunista sydämmeni valittua, joka lähentäisi minua kohti ekstaasin omaista hurmostilaa jo pelkällä kosketuksella ja sen kumimaisella pinnalla ihoani vasten.

Kyllä vain, olen vihdoin ja viimein saanut käteni kiinni israelilaiseen kaasunaamariin joka tunnetaan nimellä Nro.4. Sen solakka ulkomuoto, joka varsinkin naisen päällä tuo aivan uuden näkökulman ihmisvartaloon, tähän kun lisätään musta lateksinen kumihuppu sekä pitkät mustat lateksiset hanskat on ikimuistoinen sessio valmis.

Tietenkin vaihtoehtona on myös alistua tuo ihana naamari kasvoilla vaikeuttaen hengistystä kahlittuna seinään tai vuoteeseen, jonka toisessa päädyssä seisoo julma ja kaunisnainen, joka tietää miten antaa juuri oikean määrän kipua alemmalle elämänmuodolle, joka myös miehenä tunnetaan. Kipu, lateksi ja nro.4, ah mikä yhtelö onneen. <3<3<3

Nyt vain postia vahtimaan. Tsihihiihh.

A4d3eKatsaus syksyyn 2009Luonut: A4d3eTiistai 24.11.2009 15:10

Viimeisin merkintä on elokuun lopulta, joten selataan nopeasti läpi tapahtumia.
BD-boy 21
Syyskuun alussa kauan odotettu Iphone 3GS 32Gt White-saapui ja elämä on helpottunut todella paljon sitten sen saapumisen. Viikko sen jälkeen jo elokuun lopusta asti tapailemani kaunokainen muuttui tyttöystäväkseni, täten muuttaen minut taas varatuksi oriksi, tai kuten naiseni sanoo, kuutiksi. Olen kuitenkin erittäin soma olento. Viikko siitä eteenpäin olikin jo syntymäpäiväni ja niiden juhlat olivat hulppeat ja mukavat, loistavat Tequila Sunrise ja Cuba Libre-boolit kruunasit YMCA:n kanssa illan. Lahjoista mainittavia olivat Marimekon olkalaukku mustana, matkarahaa sekä tietenkin naiseni minulle antama King George's musta hupullinen ja skottiruutu-vuorella varustettu old school takki. Syyskuun lopussa ehdin vielä piipahtaa Helsingissä illan. Se meni Samin ja Assarin seurassa, sitten kävin katsomassa itsekseni Kunniattomat Paskiaiset ja sen jälkeen suunta oli Kallioon Bar 21 Kaasunaamari-yhteisön 3.miittiin tai ryyppykertaan ja mukavaa oli, kiitos munat ja tissit seurasta.
Mountain Spirit
Lokakuu meni Barcelonassa, Pariissisa, Boïssa ja Gironassa. Barcelonassa lämpötilat olivat 20-30 asteen tienoilla, aurinko paistoi ja taivas oli sinistä. Näin nähtävyyksiä, kävelin ilman päämäärää, moikkasin sukulaisia, tein ostoksia, kävin katsomassa livenä Barcaa, vietin aikaa rannalla ottaen aurinkoa ja uiden turkoosissa meressä. Kävin myös katsomassa REC2-ensi-illassa, oli aivan loistava elokuva ja loistava jatko-osa! Oltuani viikon Barcelonassa, hyppäsin bussiin kohti Pyreneiden vuoristoa ja Boïn kylää, jossa tätini pitää creppiravintolaa sekä serkkuni hilluvat. Siellä meni viikko todella rennossa olotilassa, syöden hyvin, chillaillen yöt serkkujen kanssa ja parina päivänä tepastellen kameran kanssa vuoristopolkuja pitkin, sekä suunnitellen serkun poikaystävän olkapäätatskaan jatkoa, sekä suunnitellen sapluunaa "katalonian itsenäisyyden puolesta"-olevalle anti-espanjanhallintoa olevaa seinämaalausta varten, joka kohotti vastarintaan. Sieltä takaisin Barcelonaan muutamiksi päiviksi ja sitten koittikin nousu koneeseen kohti Pariisia.
I is touching!
Pariisi koitti keskivaiheilla lokakuuta ja se oli pettymys suuri. Johtui ehkä siitä seikasta, että päässäni oli kuva 1900-luvun alun ja keskivaiheen romantisoidusta Pariisista rantabulevardeineen, boheemista tunnelmasta ja kauneudesta. Totuus oli karu. Julkinen liikkenne ja sen asemat, lentoasema ja rautatieasemat mukaan lukien, oli rakennettu kovin kovin epäloogisesti. Ransakalaiset olivat töykeitä. Pariisissa oli koko ajan kauhea lemu. Kaupunki oli varsin harmaa ja likainen, paitsi yöllä väriloisto oli kaunis ja Pariisi muuttui täysin. Hard Rocki oli kuitenkin erittäin viihtyisä ja mukava kokemus Pariisissa. Notre Dame, Eiffel, Sacre Cour, Riemunkaari, Champs Elyssee, Moulin Rouge+seksikatu ja Louvre olivat kuitenkin erittäin hienoja kokemuksia. Sää oli tosin kovin sateinen, kylmä ja harmaa. Ehkä alku kesästä voisi saada paremman kuvan Pariisista.
Pariisista takaisin Barcelonaan, jolloin naiseni saapui 4 yöksi Barcelonaan syntymäpäivänään, jotka vietimme rannalla, ravintoloissa, hostellissa ja ympäri Barcelonaa. Naisen lähdön jälkeen takaisin Suomeen, käväisy Gironassa. Siellä super hyvää mättöä Königissä pikkuserkun, sen naisen ja sen siskon ja poikaystävän kaa, josta jatkoimme barragasille, kaupunkifestarit, jossa esiintyi sitten The Pepperpops. Vastine Baseballsille, mutta tyyliin The Supremes, tosin ei katalaaneil ollut niin mehukas ääni kuin mustilla laulajattarilla, mutta kauniita silti olivat. Sieltä sitten aamulla takaisin Barcelonaan, hieman Marvel Zombiez-sarjakuvaostoksille ja takaisin Suomeen.
Hard Rock Cafe Paris
Marraskuu ja Suomi, ah mikä yhdistelmä. Kuukausi ei ole vielä lopussa, mutta tässä on ehtinyt tottua työelämään paluuseen, olla naisen kanssa, nähdä kavereita, nauttia hyvästä ruuasta, alkoholista ja seurasta muutamina iltoina, alkaa käymään taas salilla, varamaan matkan naisen kanssa Ateenaan helmikuuksi sekä ostamaan television omaan huoneeseen, ja suunnittelemaan lisää tatuointeja. Kuitenkin suurin harppaus marraskuussa oli lauantaina yönä kun päätin myydä sieluni 3 vuodeksi ja tilasin osa-maksulla Apple Macbook Pro:n 13,3" 2,53Ghz prossulla, 4Gt Rammil ja 250Gt kovalla varustetun kaunokaisen itselleni. Tuon elämäntason ja laadun parantajan tulisi saapua joskus tällä viikolla.

Seuraava etappi onkin joulu ja uusivuosi, sitä odotellessa elämä rullaa ja se maistuu hyvältä.
Töitä on, töissä käyn ja työni teen kunnolla. Työkaverit on mukavia ja työpaikka on melko lähellä kotikoloa. Asiakkainen pääosin vanhoja ihmisiä, lapsiperheitä, turisteja sekä aina välillä kauniita nuoria naisia, jotka ovat ilo silmälle. Valitettavasti sekaan mahtuu myös näitä oikeasti reiluisti ylipainoisia mies- ja naishenkilöitä, pääosin kuitenkin naishenkilöitä, jotka eivät osaa nähtävästi pukea itselleen sopivia vaatteita. Turhan usein niillä näkyy päällä liian tiukkoja vaatteita, sekä lantiokorkuisia housuja ja hameita, vaikka vyötärökorkuisilla vastaavilla vaatekappaleilla ja hieman löysemmin istuvilla vaatteilla, he eivät näyttäisi ylitsepursuavan itsestään ulos. Ei ole tarkoitus loukata ketään, mutta miettikää vähän miltä näytätte kun tulette karkkikauppaan ostoksille tai liikutte yleensä. Ylipainoinenkin henkilö voi näyttää hyvältä, kun hän pukeutuu oikein. Kunnioittakaa vartaloanne, älkää puristako sitä vaatteidenne välistä pois, kuin sinappia tuubista.

Punatäplä-ihottuma ituu vieläkin ihossani, mutta kaipa pahin menee ohi 3-4 viikon kuluttua. Varsin ärsyttävä tauti on kyseessä, sillä se parantuu itsestään ja se parantuminen ilmenee hilseilynä. Ei muuten, mutta kun kasvot punoittavat ja hilseilevät niin ei se näytä kivalta kenenkään mielestä. Lisäksi se estää varsin hyvin uusien tatuointien ottamisen, tai voisi niitä ottaa, mutta lopputulos ei olisi kaunis. Onneksi tähänkin sairastuu vain kerran elämässään.

Pitää keksiä jotain tekemistä töiden jälkeen kyllä, kun ei jaksa jäädä koko illaksi kotiin jumittamaan koneen ääreen. Tai muutenkin kotona on varsin tylsää, paitsi kun jaksan tehdä kunnolla kasvisruokaa, enkä vain ottaa kulhollista muroja. Töissä on se hyvä puoli, että kun syön omat evääni vasta klo 14-15 maissa, niin ei sitten illalla kotona oikein jaksa syödä mitään.

Alkoholi, tuo elämää piristävä asia. Baarissa ja hyvässä seurassa se maistuu ah jumalaiselle, mutta se on hintavaa, mutta onneksi töitäkin alkaa pian olemaan koko viikonlopun niin sinne ei mene rahaa liikaa. Sen sijaan tarvitsen jostain 5-6 pulloa Tequilaa (silveriä, goldia, mitä vain, kunhan se on tequilaa) 2-4 pulloa Jägermeisteria, 2-3 pulloa Hunaja Rommia ja 2-3 pulloa Banaaniliköööriä sekä 2 pulloa Grenadiinia. Näillä voisin lämpiminä kesäöinä ja vapaapäivinä nauttia kunnolla elämästä kesäisessä Porvoossa. Ongelma on vain se, että Suomesta ostettuna hinta nousee yli korvien. Virossa tuskin ehdin käymään töiden vuoksi, mutta se jää nähtävästi.

Provinssirock 2009 liput haen tuossa parin viikon päästä kun tulee palkka. Zombiewalkkia varten pitää tilata punanaamiosta hieman tavaraa porukalla, samoin Varustelekasta pari pikku asiaa Black Ops 2 varten. Siinä taisivat ollakkin kesän menot. Tosin olisi mukavaa päästä joku vapaa viikonloppu käydä moikkaamassa Hansia, Aeroa, Limppua ja Hoopeeta Kallion baarikierroksen muodossa, toki olisi mahtavaa jos paikalle löytyisi myös Örmy-Eki, Stuge ja Hampton Crew Oulusta. Mutta tuo on tulevaa, mutta toivottavaa.

AerobitchKännisä? Luonut: AerobitchSunnuntai 01.02.2009 14:14

Hieno ilta eilen..ihmiset ihmettelevät tekemiäni katoamistemppuja mutta kävin vain viereisessä paarissa. tulin kuitenkin takaisin. Viimeisen katoamistempun syy oli poistuminen kotiin pienimuotoisen marssin ohjastamana, carrolsin kautta tietenkin.

Vammoista sen verran että venyt tais paleltua..ovat ainakin helvetin kipeet ja turvoksissa...toivottavasti vielä paranevat.

Haluaisin kiittää erityisesti itseäni käsittämättömän humalatilan saavuttamisesta.

Krapulatilan euforisimmassa osiossa naurattaa eniten takapuolessani lukeva SISTER FISTER ja käsissä olevat totaalikieltäytymisen X ja pääkallo. Eivät meinanneet myydä viinaa tämän johdosta.

Näytin persettä useammalle ihmiselle eilisen illan aikana kun aiemmin koko elämäni aikana.

hämmentäviä kuvia löytyy kamerasta jotka julkaisen mahdollisesti ehkä.

Tällä hetkellä istun vessassa sinko paskalla ja olo on mitä hämmentävin...
Kyllä vain naiset ja herrat, mahdoton tapahtui. Tämä pieni olento oli kykeneväinen pidättäytymään lihanhimoista kokonaisen kuukauden ajan. Välillä se ei tuottanut ongelmia, välillä se teki elämästä helvettiä, mutta kuitenkin en kadu tekoani. Tämä kasvatti niin itsekuriani, itsetuntoani sekä se todisti, että olen kykeneväinen tekemään asioita loppuun asti, enkä jätä niitä kesken. Tunnen olevani askeleen lähempänä mies-olemusta, kuin poika-olemusta. Kiitos kaikille, jotka tukivat ja kiitos kaikille, jotka epäilivät suoritukseni mahdollisuutta. Eräät ihmiset olivat huomaavaisia ja tarjosivat juotavaa, uroteosta, kiitos siitäkin. :) Nyt elämä palaa normaaleille raiteilleen taas, kun tammikuu on ohi, katsotaan mitä loppuvuosi tuo tullessaan. VAROITUS! Jos harkitset itsekkin samaa tempausta, varmista että olet paljon muiden ihmisten seurassa, mieluiten intissä, jos sinulla on nainen, varmista, että aloitat siten, että nainen on mahdollisesti ulkomailla tai jossain muualla, siten etten hän ei pysty asettamaan sinua kiusauksen kohteeksi. Selvennys vielä, että ainoat asiat jotka eivät ole sallittuja ovat yhdyntä sekä masturbointi, eli teillä on lupa suudella ja halata ja puristella perseestä, mutta siihen se jääkin. Onnea matkaan, jos ryhdytte samaan. Ainiin, Assar se tuoppi sitten! ;)

Eilen tapahtui myös kaikkea ihmeellistä ja samalla perversoitunutta. Kallion BAR 21:ssä kokoontui Kaasunaamari-yhteisön porukka miitille. Ohjelmassa oli mautonta huumoria, tusseilla leikkimistä, alkoholin käyttöä, karaokea sekä mainiota seuraa. Aero teki kaksi katoamistemppua, josta jälkimmäiseltä hän ei palannut koskaan seuraamme, ties minne mennyt tuo mies, jonka vatsa oli täynnä alkoholia. Kun BAR 21 meni kiinni, lähdimme jonottamaan taksia, jossa osa seurueesta suuntasi Roihuvuoreen ja toinen pienempi neljän hengen seurue, jossa minä olin ainoa yhteisön-jäsen, suuntasivat Kamppiin Heavy Corneriin, jossa istuimme loppuun asti. Eräät henkilöt alkoivat lähes puhumaan politiikkaa ja toiset taas keskittyivät suurien drinkki määrien alas vetämiseen. Kun merkki tuli saattoivat kumppanini, minut Kampin odotustilaa jossa hyppäsin heti Porvoon bussiin, tietenkin ensin hyvästelin heidät. Olisi mukava nähdä heidät uudestaan, mukavia ihmisiä ja kovin tyylikkäitä, ainakin eräät.

Aamu on taas normaali, kunnon baariyön jälkeinen aamu. Eli aivan saatanalliset suonenvedot jalat, johtuen neste tasapainon puutteesta. :D Mutta oli hienoa nähdä taas pitkästä aikaa vanhoja kasvoja ja tutustua uusiin. Kuvia räpsittiin ja ne ilmestyvät, ainakin valitut, myös tänne Irc-galleriaan herättämään pahennusta. >:D

Tosiaan päivän TJ on 60! 2kk vielä ja se on ohi. :)

A4d3eTouhutipaton tammikuuLuonut: A4d3eMaanantai 05.01.2009 22:29

Kyllä vain, päätimme nohevan lääkintämieskollegani kanssa aloittaa "Touhutipattoman"-tammikuun vieton. Eli vielä 26 päivää ilman runkkaamista ja seksiä. Tämä on testi johon moni mies ei pakosti pysty, emmekä mekään pakosti. :D

Kuitenkin aiomme yrittää. Toista ei saa provosoida eroottisella kuvamateriaalilla tai muulla vastaavalla joka aiheuttaa mielihaluja edellämainittuihin tekoihin. Tämä on pieni askel ihmiskunnalle, mutta suuri askel meille.

Toiset kollegat päättivät löydä vetoa, kumpi tipahtaa ensin ja kuinka kauen edes menee ennen tipahtamista. Olkoon voima kanssamme.

Kaasunaamari-miitti onkin "Touhutipattoman"-tammikuun päätösilta. :D Ainiin :D TJ 87.

A4d3eYlläpidon noitavaino.Luonut: A4d3eLauantai 27.09.2008 01:08

Irc-gallerian ylläpito on aloittanut tosissaan noitavainot. Kaasunaamarit-yhteisön tähdellisistä 3 on poistettu kokonaan sekä Zombiewalk-kuvat tulee rajata vain kaveriryhmille, mikä estää taas uusia ihmisiä kiinnostumasta asiasta, kun eivät mistään kykene saamaan informaatiota, koska ei ole selviä osallistujia tapahtumiin. Kaasunaamarit yhteisön tähdelliset ovat saaneet törkeästi bannia.

Tämä todistaa taas sen miten eivät niin yleiset asiat ja tapahtumat sovit tähän teinigalleriaan. Ylläpidon noitavainot painottavat vain sitä miten Irc-galleria on tarkoittu vain "normaaleille" ihmisille ja teineille. Jos henkilö ei saa esiintyä omassa elementissään kuvissaan ja omissa harrastuksissaan, niin jokin mättää. Kaiketi meidänkin tulisi vain olla kertomatta kenellekkään harrastuksistamme ja otamme kuvia, jossa olemme mahdollisimman tavallisen näköisiä ja kerromme miten kannatamamme kaikkea mitä ylläpitokin. Se siitä vapaudesta. Tästä seuraa vain se, että poikkeavat henkilöt alkavat siirtyä muille sivustoille ja jäljelle jää pelkkä massa teinejä ja perusihmisiä.
Olipa pieni mamelukki. Häni oli iso pieni mies. Hänellä oli paljon rajua hellyyyttä ja hän tykkässi "7 minuuttia ja 7cm"-leikistä. Hänestä irtoaa suuria määriä outoja asioita. Hän kutsuu minua "kaasunaamaripervoksi" tai "nassemieheksi". Pieni mamelukki asuu omassa pikku asunnossaan, jossa hänellä on oma emo. Pieni mamelukkimme pyrkii myös opiskelemaan yliopistossa biotekniikka.

Pieni mamelukki joutui myös suureen leikkaukseen. Hänen varpaankynteensä leikattiin ja jo seuraavana päivänä pieni mamelukki oli jo urheana pikku mamelukkina riveissämme taas. Välillä kun makaan punkassa kuunnellen musiikkia tulee tuo pieni mamelukki viereen ja tipuin punkasta pois.
Välillä pieni mamelukkimme saattaa tulla takaata ja nostaa ilmaan, jonka jälkeen hän pyrkii tuhoamaan kaiken elävän tuvassa 7.

Pienellä mamelukilla on myös erittäin vaikeastit näkyvät verisuonet. Mutta kuitenkin ihmeen kaupalle sain kanyylin laitettua paikalleen ilman visuaalista apua verisuonen sijainnista pienen mamelukin oikeassa kyynärtaipeessa. Minua kiitettiin tästä suuresta teosta. Urh. Eilen kun teimme selänsidontaa siteillä, tuli pienestä mamelukista hetkeksi Sheman. Hänen ryhtinsä parani ja lihakset kasvoivat silmistä. "Kautta lämärilinnan, minussa on ihraa!", kuului huuto käytävillä veksin pienen mamelukin suusta.

Pieni mamelukki myös kysyi tatuoinnistani, ja selitin hänelle kaiken siitä. Kun hän kysyi mikä kaasunaamari siinä oli, vastasin sveitsiläinen SM74. Yritin näyttää hänelle tätä kokoelma kuvastani, mutta olin unohtanut sen kuvasta. :( Tämän jälkeen joogamestari kuulosteli minua pitkään mielenkiinnostani kaasunaamareihin, latexiin, zombiewalkkiin ja airsoftaamiseen. Kuultuaan kaiken, joogamestarilla oli erittäin hölmö ihminen ja hän vain tokaisin, "Sä oot kyllä pirun outo ihminen."

Pieni mamelukki tykkää keskustella usein myös tupa 7:ssä Postimies Paten kanssa kemiasta ja vastaavasta. Heidän perässään ei oikein aina pysy. Samaan aikaan Puolukkapoika rummuttaa käsiään ja päästelee musiikkia matkivia ääniä ja pakottaa ihmisiä kuuntelemaan BfmV:ää. Naantalin vahvistus taas leikkii Applen leluillaan punkkansa päällä, turku-tampere mies taas kuuntelee musiikkia ja lukee kirjaa punkassaan poolo ja pitkät päällä. Sillä välin pieni move turkulainen kuuntelee kovaa kannettavalla musiikkia, joka häiritsee muita. Nykki taas puhuu tuntitolkulla puhelimeen. Nössö lukee tieteen kuvalehden historia liitteittä loputtomiin, Repe sorsa taas pössyttelee pölliä toisen perään ja koljottaa ääneen asioita. Talousmove taas lukee talouselämää ja kuulostaa korkea-arvoiselta.
Beneath the ice
We live our lives
We seek attention
Our fozen hearts
Our frozen minds
Can't feel compassion
Why seek the sun
Why should I care?

A winter year

Hands on the book
Hands on the gun
We need submission
We seek to claim
Drink bio rain
We're all immortal
We breed our sons
To live their life
Behind a gasmask
Why seek the sun
Why should I care?

A winter year

Why seek the sun
Why should I care?
We're all immortal...
« Uudemmat - Vanhemmat »