IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
10.11.2007
Tilastot
Käyntejä: 415 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)
Keski-ikä
33,9 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 33,9 vuotta
Ylläpitäjä
HooZeta

Jäsenet (1)

HooZeta

Kuvaus

Kriittisesti tarkatessa (Darvinistista ja ateistista) evoluutio - oppia; ymmärrämme sen pohjautuvan hypoteeteille (olettamuksille) ja teorioille, jotka itsessään vaativat myös uskoa toimiakseen. Se ei ole tieteellisin metodein, todistettua tiedettä.

Näemme abiogenesiksen (kuinka elämättömästä on tullut elävää in the first place), loogisen informaation olemassaolon (joka tarvitsee aina lähettäjän) ja kambrikauden räjähdyksen - todistavan Luojasta, eikä nk. "sokeasta kellosepästä". Ei voi myöskään jättää maintsematta suurta listaa "elävistä fossiileista", jotka "evoluutio unohti" - oletettujen miljoonien vuosien aikana?

"Meidän täytyy myöntää, että tällä hetkellä ei ole yksityiskohtaista Darvinistista selitystä minkään biokemiallisen- tai solujärjestelmän evoluutiosta, on vain erilaisia toiveikkaita spekulaatiotia".
- Biokemian emeritusprofessori Franklin Harold.

"On epätodennäköistä, että satunnaiset fysiikan lait ja vakiot mahdollistaisivat elämän olemassaolon".
- Fyysikko Paul Davies

"Kaikkien kompleksisten ilmiöiden esiintymistodennäköisyydet ovat niin mitättömiä, että voisimme aina halutessamme kutsua niitä ihmeiksi".
- Kosmologian professori Kari Enqvist.

”...käyttäessämme modernia analogiaa, tämä (Darwinin yleinen evoluutio-teoria) olisi samankaltaista kuin sanoisi, että pienet, satunnaiset muutokset monimutkaisessa tietokoneohjelmassa voi synnyttää radikaaleja uusia ohjelmistomoduuleja, ilman, että järjestelmä kaatuisi… Kyllä, mutaatioita voi ilmetä elävän lajin sisällä, mutta, ei, noita mutaatioita ei voi käyttää selittämään miten noi lajit ensinnäkään tulivat olemaan."
- Meribiologian tohtori Robert W. Carter

Eliöiden adaptoituessa (mikroevoluutio vs. makroevoluutio) ympäristöön ja sen muutoksiin, vahvistuu tietyt, selviytymisen kannalta tärkeät, geneettiset ominaisuudet, mutta lajin "erikoistuessa", sen geneettinen informaatio-pankki (as you may say) KÖYHTYY; tämä on DEVOLUUTIOTA. Geneettiset mutaatiot, eivät selitä evoluutio-teoriaa, eivätkä synnytä tarpeeksi uutta informaatiota, jotta kokonaisia UUSIA järjestelmiä voisi syntyä, joita lajista-toiseen (meren-elävä -> maalla eläväksi) evoluutio teoria tarvitsisi. Geneettiset mutaatiot aiheuttavat ennemminki ongelmia; syövistä kasvaimiin ja kehitys-häiriöihin jne.

...me emme siis kehity ja vahvistu, vaan olemme hiljalleen kuolemassa. Tätä voisi kutsua biologiseksi entropiaksi.

Kiinnostuitko? Tsek out:

https://luominen.fi/
https://creation.com/
https://answersingenesis.org/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.